• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Фонд отримав Подяку за впровадження доступних житлових програм для ВПО

Фонд отримав Подяку за впровадження доступних житлових програм для ВПО

photo 1photo 1photo 1

Голова правління Держмолодьжитла Микола Марчук узяв участь в урочистих засіданнях найбільш авторитетних і представницьких об’єднань будівничих нашої країни – Будівельної палати України і Конфедерації будівельників України, приурочених до Дня будівельника України.

У виступах фахівців галузі, представників державної влади і неурядових організацій ішлося про нинішній стан будівництва в Україні, можливості й шляхи подолання наявних проблем, кроки, які здійснюються для переходу будівельної галузі загалом і зокрема житлової політики в нашій країні на європейські законодавчі засади.

На засіданні Конфедерації будівельників України голова правління Фонду отримав Подяку КБУ, якою відзначене Держмолодьжитло за впровадження політики доступних кредитних житлових програм для внутрішньо переміщених осіб.

У своєму виступі Микола Марчук подякував за високу оцінку результатів діяльності Держмолодьжитла та запевнив, що Фонд і надалі буде сучасним сервісом для українських громадян, реалізуючи житлові програми з виразною соціальною складовою. Водночас установа залишатиметься надійним партнером для будівельників і своїм експертним потенціалом сприятиме створенню нових засад житлової політики України.

photo 5photo 1