Новосілля в Сєверодонецьку

Сьогодні, 29 серпня, в Сєверодонецьку  на Луганщині урочисто введено в експлуатацію 16-квартирний житловий будинок по вул. Вілесова, 80-ий мікрорайон.

Будинок зведено ТОВ МЖК «Мрія-Інвест» за сприяння Держмолодьжитла.

6 8

Шість родин стали новоселами за допомогою житлових програм, які адмініструє Луганське регіональне управління Держмолодьжитла. З них п’ять квартир придбано вимушено переміщеними особами за державною програмою «Доступне житло». Власниками ще однієї квартири за «Програмою забезпечення молоді житлом у Луганській області на 2013-2017 рр.» стали місцеві жителі – молода родина Пономаренків.

11Перший заступник голови правління Держмолодьжитла Іван Парух, голова Луганської обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз і його заступник Геннадій Іваненко привітали новоселів із придбанням довгоочікуваного житла та вручили символічні сертифікати.

Іван Парух відзначив плідність співпраці Луганської обласної державної адміністрації  і Держмолодьжитла у вирішенні однієї з найбільш гострих проблем людей – житлового питання.

Вручивши Юрію Гарбузу Відзнаку Держмолодьжитла, Іван Парух  подякував за докладені зусилля в реалізації місцевих програм забезпечення луганчан житлом. Завдяки співпраці Держмолодьжитла з Луганською обласною державною адміністрацією з вересня 2016 року за обласними програмами забезпечено житлом 24 сім’ї, зазначив Іван Парух. Ще один кредитний договір перебуває на стадії оформлення.

Свято завершилося традиційним перерізанням символічної стрічки, врученням подарунків і запуском різнокольорових повітряних кульок, побажаннями щасливого й заможного життя.

Зазначимо, що Луганське регіональне управління Держмолодьжитла працює з 5 вересня 1997 року. За цей час забезпечено житлом 1760 сімей.