Новини регіонів: житлові програми працюють

Держмолодьжитло продовжує виконувати свою унікальну в Україні місію з реалізації житлових програм, насамперед спрямованих на забезпечення власним житлом категорій громадян, які потребують державної підтримки.

Це не лише програма «Житло для ВПО», що реалізується спільно з Мінреінтеграції за грантові кошти уряду Німеччини, які надаються через банк KfW. Працюємо і за іншими програмами, активність реалізації яких визначається обсягами їхнього фінансування. Ось кілька відповідних новин з регіонів.

Харків: ще одна молода родина придбала власне житло

Сім’я Андрія Козирєва з міцного, немов криця, Харкова, попри всі обставини, вірить у світле і мирне майбутнє на рідній землі. І саме тому з великою радістю зустріли рішення погодити їхні кандидатури для участі в програмі іпотечного кредитування за рахунок коштів Харківської міської ради.

Андрій разом з дружиною Оксаною і чудовими двома дітками – Михайликом, якому сім років, і Марійкою, якій лише рік – були схвильовані і водночас дуже щасливі, коли їх погодили на кредитування.

Завдяки плідній співпраці Харківського регіонального управління Фонду з міською радою родина придбала трикімнатну квартиру в одному з районів улюбленого міста.

Вітаємо та бажаємо добробуту і мирного неба! Нехай здійснюються мрії у новій оселі!

cover

Додамо, що за ефективну працю у вкрай непростих умовах колектив Харківського регіонального відділення Фонду отримав Подяку Держмолодьжитла з нагоди 32-річчя установи і за сумлінне виконання службових обов’язків. Відомчу відзнаку отримала й начальник регіонального управління Неля Заїка, яка працює в Держмолодьжитлі понад 23 роки.

photo 3

Одеса: житло придбала сім’я захисника Вітчизни

В Одесі звітують про ще один результат співпраці Одеської обласної військової адміністрації в рамках реалізації обласної програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій в Одеській області.

Багатодітна родина кадрового офіцера ЗСУ пана Литвинова отримала пільговий кредит і стала власниками трикімнатної квартири у перлині біля моря. Регіональне відділення Держмолодьжитла «Одеське регіональне управління» вітає сім'ю Литвинових і дякує за співпрацю голові Одеської військової адміністрації Олегу Кіперу.

 photo 2