Вітаємо з Днем Конституції України!

Ухвалення 1996 року Основного Закону стало однією з головних, фундаментальних віх в історії Незалежності України, визначило її як суверенну, демократичну і соціальну державу. Ключова місія Конституції – стати гарантом додержання балансу між інтересами держави і правами та обов’язками кожного громадянина.

Місією Держмолодьжитла є сприяння реалізації одного з фундаментальних прав людини, права на власне житло. Відповідно до статті 47 Конституції України, громадяни можуть реалізувати це право шляхом будівництва, набуття у власність або отримання в оренду.

Війна змусила кілька мільйонів українців мігрувати на чужину, мільйони родин через дії російського агресора втратили власний дах над головами. В межах наших повноважень і можливостей ми докладаємо зусиль, щоб допомогти цим людям знов набути надію і житло, будувати життя фактично заново.

Сьогодні, коли триває війна, сотні тисяч наших громадян зі зброєю в руках самовіддано й героїчно захищають цінності, за які боролися наші діди й батьки. Зокрема, і ті цінності, які записані в Основному Законі.

Нехай наша Конституція стане опорою і захистом наших прав і обов’язків, фундаментом розвитку та процвітання нашої країни.

Бажаємо кожному нашому клієнту і всіх громадянам України міцного здоров’я, родинного благополуччя, ясного неба й віри у славне майбутнє України! Нехай збуваються мрії!

Сили і стійкості нашій країні! Слава нашим Воїнам!