• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • З Днем Незалежності України і Днем Державного прапора нашої держави!

З Днем Незалежності України і Днем Державного прапора нашої держави!

Уже третій День Незалежності відзначаємо в умовах розв’язаної російськими агресорами широкомасштабної війни, а загалом із початку вторгнення минуло десятиліття. Це накладає свій відбиток і на наші свята, і на будні.

І все ж цього дня по-особливо дивишся на наш Стяг. Його кольори назавжди утвердилися як символ незламності й мужності українського народу. Весь світ тепер знає: де синьо-жовте знамено – там територія вільних людей.

На четвертому десятку років існування суверенної держави ми усвідомили, що за справжнє вільне життя на своїй землі, за справжню Незалежність доводиться платити ціну, часами таку велику… Цю ціну сплачують зараз на фронті кращі з нас.

Ми, колектив Держмолодьжитла, працюємо з розумінням того, що також робимо внесок у Незалежність українців і українок, вкрай важливою складовою якої є власний дах над головою. Ми пишаємося місією допомагати українським сім’ям здобути саме такий формат незалежності.

Вітаємо зі святами і бажаємо кожному з вас святкувати наступний День Незалежності у країні переможців, де у жодному куточку не буде ноги окупанта. Перемоги, наснаги, щастя вам, друзі, наші клієнти, колеги!

З повагою,

Держмолодьжитло